Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,95 g |
| Tuky | 3,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme šikmo na větší kolečka.
Krok 2: Kuřecí prsa nakrájíme a rozklepeme na tenké medailonky. Osolíme přidáme trochu drceného pepře provensálské koření a česnek.
Krok 3: Rychle restujeme na malém množství oleje na pánvi.
Krok 4: Broskve nakrájíme na plátky a nejdříve na sucho z obou stran opečeme na pánvi, poté zalijeme červeným vínem a podusíme. Broskve by měly mít konzistenci podobnou houbám.
Krok 5: Bagetky potřeme dle chuti francouzským dresingem, klademe kuřecí medailonky a nato broskve na víně. Můžeme dozdobit čerstvou bazalkou.
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Moje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 5 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 16 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 32 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 37 minutami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 1 hodinou
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 2 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 2 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 3 hodinami
Tématické fráze:
francouzské předkrmy,
francouzský předkrm,
bagetove chutovky,
francouzké předkrmy,
kureci prsa na francouzsky zpusob,
francouzské chlebíček,
francouzský olivový chlebíček recept,
bagetove dresinky,
francouzská pomazánka na chlebíčky,
francouzskýpředkrm,
bagetove dresinky recept,
předkrmyfrancouzské,
předkrm francouzský,
bagetove pomazánky recepty,
francouzské chutovky,
provensalsky chlebicek,
bagetky na sucho
Suroviny:
bageta,
prsa kuřecí,
broskve,
víno červené,
francouzský dresing,
olej,
sůl,
pepř drcený,
koření provensálské,
česnek sušený
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.