Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme šikmo na větší kolečka.
Krok 2: Kuřecí prsa nakrájíme a rozklepeme na tenké medailonky. Osolíme přidáme trochu drceného pepře provensálské koření a česnek.
Krok 3: Rychle restujeme na malém množství oleje na pánvi.
Krok 4: Broskve nakrájíme na plátky a nejdříve na sucho z obou stran opečeme na pánvi, poté zalijeme červeným vínem a podusíme. Broskve by měly mít konzistenci podobnou houbám.
Krok 5: Bagetky potřeme dle chuti francouzským dresingem, klademe kuřecí medailonky a nato broskve na víně. Můžeme dozdobit čerstvou bazalkou.
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Moje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Melounový salát
Přidáno před 21 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 23 hodinami
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 22 minutami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 37 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 1 hodinou
Bageta z domácí pekárny
Sabina.jonakova@seznam.cz před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Gabulina před 2 hodinami
Domácí lečo
Jaruskaa před 2 hodinami
Žampiony s cuketou
Luciik. před 3 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
Jiri_Vavra před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Vlastuska2 před 3 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Ivet88 před 3 hodinami
Tématické fráze:
francouzské předkrmy,
francouzský předkrm,
bagetove chutovky,
francouzké předkrmy,
kureci prsa na francouzsky zpusob,
francouzské chlebíček,
francouzský olivový chlebíček recept,
bagetove dresinky,
francouzská pomazánka na chlebíčky,
francouzskýpředkrm,
bagetove dresinky recept,
předkrmyfrancouzské,
předkrm francouzský,
bagetove pomazánky recepty,
francouzské chutovky,
provensalsky chlebicek,
bagetky na sucho
Suroviny:
bageta,
prsa kuřecí,
broskve,
víno červené,
francouzský dresing,
olej,
sůl,
pepř drcený,
koření provensálské,
česnek sušený
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.