Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme šikmo na větší kolečka.
Krok 2: Kuřecí prsa nakrájíme a rozklepeme na tenké medailonky. Osolíme přidáme trochu drceného pepře provensálské koření a česnek.
Krok 3: Rychle restujeme na malém množství oleje na pánvi.
Krok 4: Broskve nakrájíme na plátky a nejdříve na sucho z obou stran opečeme na pánvi, poté zalijeme červeným vínem a podusíme. Broskve by měly mít konzistenci podobnou houbám.
Krok 5: Bagetky potřeme dle chuti francouzským dresingem, klademe kuřecí medailonky a nato broskve na víně. Můžeme dozdobit čerstvou bazalkou.
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Moje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
francouzské předkrmy,
francouzský předkrm,
bagetove chutovky,
francouzké předkrmy,
kureci prsa na francouzsky zpusob,
francouzské chlebíček,
francouzský olivový chlebíček recept,
bagetove dresinky,
francouzská pomazánka na chlebíčky,
francouzskýpředkrm,
bagetove dresinky recept,
předkrmyfrancouzské,
předkrm francouzský,
bagetove pomazánky recepty,
francouzské chutovky,
provensalsky chlebicek,
bagetky na sucho
Suroviny:
bageta,
prsa kuřecí,
broskve,
víno červené,
francouzský dresing,
olej,
sůl,
pepř drcený,
koření provensálské,
česnek sušený
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.