Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 275 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,71 g |
Tuky | 19,29 g |
Vláknina | 10,18 g |
Cholesterol | 622 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketková skládanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEjQ
Moje poznámka
Cuketková skládanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEjQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 14 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 15 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
LucieKrou před 5 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 6 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 7 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 8 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 9 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 9 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 10 hodinami
Tématické fráze:
rozdi mezi zelenou a zlutou cuketou,
rozdíl mezi bílou a zelenou cuketou,
jaký je rozdíl mezi cuketou žlutou a zelenou,
cuketkova kuchařka recepty,
rozdil mezi zlutou a zelenou cuketa,
tekvica bílá recepty,
rozdíl mezi zelenou a žlutou cuketou,
google vyhledávač - recepty na pečenú tekvicu,
rozdíl cuketa bílá a zelená
Suroviny:
žlutá cuketa,
cuketa,
maso králičí,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
nať petrželová,
vejce,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (7)
Ak chcete vedieť o tejto zelenine viac, pozrite článok, ktorý som kedysi napísala.
http://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/