Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy
Červená řepa se hodí nejen do salátů, ale i do jemných omáček. V kombinaci se sýrem a ořechy vznikne krémový a výrazný dip, který ozvláštní těstoviny, gnocchi nebo pečenou zeleninu. Jednoduchý recept vás mile překvapí.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 606 kJ / 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,58 g |
| Tuky | 11,02 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 7,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmlY
Moje poznámka
Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmlY
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí piškoty
Marjet před 1 hodinou
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 2 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 4 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 4 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 5 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 5 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 5 hodinami
Tématické fráze:
porková omáčka s červenou řepou,
omáčka z červené řepy,
smoothie s ořechy a řepou,
láda hruška pizza 20.9.2015
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
jogurt bílý,
olej olivový,
sýr niva,
ořechy vlašské,
těstoviny celozrnné,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)
Gustavo Woltmann