Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy
Červená řepa se hodí nejen do salátů, ale i do jemných omáček. V kombinaci se sýrem a ořechy vznikne krémový a výrazný dip, který ozvláštní těstoviny, gnocchi nebo pečenou zeleninu. Jednoduchý recept vás mile překvapí.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 606 kJ / 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,58 g |
| Tuky | 11,02 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 7,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmlY
Moje poznámka
Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmlY
Nejnovější recepty
Pórková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátové palačinky
ntmin16 před 19 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
spinner před 25 minutami
Debrecínská hrachová polévka
PetrM před 34 minutami
Salát s jahodami a balsamicem
Dasaja před 52 minutami
Kuřecí karbanátky
Dasaja před 54 minutami
Mraky podle mojí maminky
SimonkaMona před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Zemoska před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
lunav1 před 1 hodinou
Koprová polévka
Adeline před 1 hodinou
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 4 hodinami
Tématické fráze:
porková omáčka s červenou řepou,
omáčka z červené řepy,
smoothie s ořechy a řepou,
láda hruška pizza 20.9.2015
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
jogurt bílý,
olej olivový,
sýr niva,
ořechy vlašské,
těstoviny celozrnné,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)
Gustavo Woltmann