Tvarohový štrůdlík
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 979 kJ / 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,62 g |
Tuky | 10,70 g |
Vláknina | 19,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 134 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 73,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jelikož mi z kynutých šátečků zbyla tvarohová nádivka, kladla jsem si otázku, co s ní a díky tomu jsem vymyslela tento štrůdlík! Protože je výtečný, parádně vlhký a zase je to něco jiného, než štrůdl jen z jablek o recept se s vámi dělím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2015 09:59
11. 4. 2011 10:17
9. 4. 2011 17:57
----------------------------------------------------------------
20:52
takže musím jen mlasknout, je výýbornýý
trošku jsem naředila tuhší tvaroh jogurtem a rozpuštěným máslem a je to moc dobré. přidávám foto
6. 11. 2009 20:03
6. 11. 2009 19:29
5. 11. 2009 19:01
5. 11. 2009 16:58
10. 4. 2009 13:29
9. 4. 2009 21:20
9. 4. 2009 19:22
8. 4. 2009 22:05
8. 4. 2009 22:03
8. 4. 2009 22:02
8. 4. 2009 21:58
8. 4. 2009 21:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 6 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 11 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 19 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 3 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 4 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 4 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 4 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 4 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 5 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
Olomoucké tvarůžky ve studené kuchyni skvěle využijeme do pomazánek a salátů, dokonce je můžeme naložit
Další recepty
Tématické fráze: štrůdl s tvarohem tvarohový štrůdl z listového těsta strudl z listoveho testa s tvarohem štrůdl plněný tvarohem tvarohový závin z listového těsta jablkový závin s tvarohem štrůdl z listového těsta tvarohovy tvaroh recepty tvaroh na strouhání recept štrůdl tvarohem pečení štrůdlu neco s tvarohem štrúdl s tvarohem a meruňkami strudl štrudl z listového těsta tvarohová náplň do štrůdlu recept štrúdl s tvarohem tvaroh na strouhání recepty štrůdlík strudl s jahodami
Suroviny: těsto listové, tvaroh, jablko, vejce, cukr vanilkový, cukr skořice, skořice, rozinky, oříšky, cukr, cukr moučkový, kůra citronová
Tvarohový štrůdlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nx8D
22 názorů