Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 207 kJ / 1 962 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,20 g |
| Tuky | 175,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 452 mg |
| Sodík | 1,78 g |
| Sůl | 4,40 g |
| Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Maso rozložíme na talíře po celé ploše (bez překrývání), dobře osolíme, nalijeme na ně omáčku (kapáním z polévkové lžíce vytváříme nepravidelné obrazce) a posypeme nakládaným pepřem.
Podáváme s bílým pečivem.
Poznámka:
Prý to není profesionální, ale plátky masa lze zlehka naklepat (mezi foliemi)
Zveřejněno 4. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sebevražda - panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X27m
Moje poznámka
Sebevražda - panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X27m
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 6 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 10 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 18 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 22 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 2 minutami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 1 hodinou
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 3 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 4 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 5 hodinami
Jogurtová buchta
1anoli1 před 5 hodinami
Cuketové řezy s mákem
HelenaR před 6 hodinami
Krůtí holanďani
Zlatka25 před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí panenka,
panenka recept,
hovězí panenka recepty,
hovězí panenka recept,
tatarák z vepřové panenky,
hackepeter,
recept na hovězí panenku,
recepty z hovězí panenky,
recept hovězí panenka,
panenka recepty,
recepty z panenky,
recepty hovězí panenka,
tatarak z panenky,
recepty panenka,
top recepty z panenky,
jak vypadá hovězí panenka,
tasemnice z veprove panenky,
recepty z panenky hovězí,
tatarak z veproveho masa,
hovezi pa
Suroviny:
panenka vepřová,
sůl,
pepř zelený sterilovaný,
majonéza,
omáčka worcesterová,
šťáva citronová,
mléko,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (12)
Tak
No, chtěl jsem napsat, že mi prodali dvacetidekový švonec (po našom = kousek, zbytek), ale abych nebyl za příliš velké hovado, tak píšu: 20dkg zbytek
Připravil jsem z toho 3 porce. Na úvodním obrázku je na talíři 60g masa, tedy taková předkrmová chuťovka. MAKRONKY říkaly že si také pochutnaly, akorát se nemohly dosolit, tak jsem to dopsal do surovin
Hovězí?
No jo, no, i to tu je
http://www.toprecepty.cz/recept/45003-carpaccio/
Ano, máte pravdu, je to nahrubo
To byl první pokus, jen na zkoušku, zda je to vůbec jedlé
Fčíl jsem přidal druhý obrázek... Nekoresponduje s receptem (mletý pepř) ale maso už je krájené trošku natenčejc
Nicméně, chvátám k řezníkovi pro panenku! Jednak jsem na ni dostal chuť
Nepleťte tu pásomnice a iné parazity, je to web kuchársky, nie parazitologický.