Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 806 kJ / 4 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,91 g |
Tuky | 195,14 g |
Vláknina | 13,82 g |
Cholesterol | 2,09 g |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 505,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč na oplátce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5xG
Moje poznámka
Koláč na oplátce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5xG
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 12 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 2 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 4 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 5 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 5 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 5 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 7 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 7 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 11 hodinami
Tématické fráze:
karamelové řezy na oplatce,
řezy na oplatce,
buchta na oplatce,
koláč z oplatek,
nepečené řezy z dortových oplatků,
ořechové řezy na oplatce,
buchta s karamelovým krémem,
karamelové oplatkové řezy nepečené,
buchta na dortové oplatce,
be be koláč,
oplatkový koláč,
salko řezy na oplatce,
recepty řezy na oplatce,
ořechový koláč na oplatce,
čokoládové řezy v oplatce,
řezy na dortové oplatce,
řezy z oplatků,
oplatkové řezy nepečené a salko,
oplatkové řezy nepečené,
řezy na oplatkách
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
ořechy mleté,
strouhanka,
prášek do pečiva,
mléko,
škrob kukuřičný,
máslo,
čokoláda,
oplatky dortové
Komentáře (9)
Zvlášť vyšľahajte cukor s maslom, pekne vyšľahať do penista, nesmiete cítiť cukor v tom masle, potom je to ok. A po lyžiciach za stáleho miešania všľaháte vychladnutú kašu. Ďalšiu lyžicu kaše až vtedy, keď tú prvú máte dobre všľahanú.
Prášok do pečiva stačí, do klasických piškótových ciest ho netreba vôbec. Máte tam vyšľahané bielky, tie sú práve na to, aby cesto skyprili a piškóta vybehla.
Držím palce a nenechajte sa odradiť, každý nejako začínal. A aj s hroznými výsledkami.
A ešte jedna vec, všetko pokazené sa dá napraviť, len troška sa nebojte kamuflovať, okolie to nespozná
děkuji moc za vaše rady, ta buchta je na obrázku opravdu perfektní, snad se mi to také povede
Andreawww.toprecepty.cz
Ako píše Marybar, robíte kašu z maizeny a mlieka, takže nijaký puding nepotrebujete.
dnes jsem dělala Váš koláč a absolutně se neschoduje s koláčem, který máte Vy vyfocený na obrázku. Malý dotaz, nezapomněla jste napsat, že do krému patří také pudink, smetana nebo něco takového? Protože podle Vašeho postupu v životě nemůžu mít, takovou vrstvu krému na piškotu.
Andrea