Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 806 kJ / 4 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,91 g |
| Tuky | 195,14 g |
| Vláknina | 13,82 g |
| Cholesterol | 2,09 g |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 505,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč na oplátce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5xG
Moje poznámka
Koláč na oplátce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5xG
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 30 minutami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 8 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 40 minutami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 9 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 9 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 9 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 10 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 11 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 11 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 14 hodinami
Tématické fráze:
karamelové řezy na oplatce,
řezy na oplatce,
buchta na oplatce,
koláč z oplatek,
nepečené řezy z dortových oplatků,
ořechové řezy na oplatce,
buchta s karamelovým krémem,
karamelové oplatkové řezy nepečené,
buchta na dortové oplatce,
be be koláč,
oplatkový koláč,
salko řezy na oplatce,
recepty řezy na oplatce,
ořechový koláč na oplatce,
čokoládové řezy v oplatce,
řezy na dortové oplatce,
řezy z oplatků,
oplatkové řezy nepečené a salko,
oplatkové řezy nepečené,
řezy na oplatkách
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
ořechy mleté,
strouhanka,
prášek do pečiva,
mléko,
škrob kukuřičný,
máslo,
čokoláda,
oplatky dortové
Komentáře (9)
Zvlášť vyšľahajte cukor s maslom, pekne vyšľahať do penista, nesmiete cítiť cukor v tom masle, potom je to ok. A po lyžiciach za stáleho miešania všľaháte vychladnutú kašu. Ďalšiu lyžicu kaše až vtedy, keď tú prvú máte dobre všľahanú.
Prášok do pečiva stačí, do klasických piškótových ciest ho netreba vôbec. Máte tam vyšľahané bielky, tie sú práve na to, aby cesto skyprili a piškóta vybehla.
Držím palce a nenechajte sa odradiť, každý nejako začínal. A aj s hroznými výsledkami.
A ešte jedna vec, všetko pokazené sa dá napraviť, len troška sa nebojte kamuflovať, okolie to nespozná
děkuji moc za vaše rady, ta buchta je na obrázku opravdu perfektní, snad se mi to také povede
Andreawww.toprecepty.cz
Ako píše Marybar, robíte kašu z maizeny a mlieka, takže nijaký puding nepotrebujete.
dnes jsem dělala Váš koláč a absolutně se neschoduje s koláčem, který máte Vy vyfocený na obrázku. Malý dotaz, nezapomněla jste napsat, že do krému patří také pudink, smetana nebo něco takového? Protože podle Vašeho postupu v životě nemůžu mít, takovou vrstvu krému na piškotu.
Andrea