Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prasečí rypáček s křenovo jablečným dipem

Hodnocení receptu je 4,5 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 1. 2016 17:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie468 kJ / 112 kcal
Bílkoviny3,30 g
Tuky1,18 g
Vláknina4,44 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy19,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má rád, může si na talíř k masu vedle dipu přidat také hořčici.

Vývar a zbytek obraného masa můžeme zužitkovat například na huspeninu www.toprecepty.cz/recept/39220-sulc-huspen...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Drahos z kamene Drahos z kamene

9. 2. 2016 15:17

LUXUSNÍ :-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 2. 2016 19:57

Všem děkuji za komentáře i hodnocení:-K:-)

S tím přidáním pomazánkového másla do dipu,které jsem měla načaté https://www.toprecepty.cz/recept/38382-dusena-mrke...to byl takový experiment a dip nám chutnal:-)

radiator radiator

26. 1. 2016 15:10

Drahuško, rypáček jsem ještě nikdy nejedla, škoda, že jsi tak daleko, přijela bych ho ochutnat:-p;-):yes:

yanull yanull

26. 1. 2016 15:00

Rypáček je lahoda:-p:-8 + 7 :-K:yes:

spagetka spagetka

26. 1. 2016 09:29

Rypáček jsem asi ještě nekupovala, zkusím se poptat. Ovar můžeme. Pomazánkové máslo bych taky nepoužila, ale to už záleží na každém, jinak :-p:yes:

maris maris

26. 1. 2016 09:01

Ovárek můžu:-p, použila bych ale jen křen s jablíčkem, ne to pomazánkové máslo, ale to je můj probém:-) Krásná fotka, Aničko:yes::-)

zizala zizala (moderátorka)

26. 1. 2016 08:54

Křen je k vařenému vepřovému lahoda:-p:yes: O rypáček jsme se jako děti rvaly, když se vařil spolu s ostatním na tlačenku...do samotné tlačenky většinou nezbyl :-8:-))

Kadlik Kadlik

26. 1. 2016 08:50

u nás se prodávají přímo rypáčky, vykoštěné, uzené, jako delikatesa... a je to neskutečné žrádlo!!!! Dá se i syrový, ale když se trošku ovaří, k tomu čerstvý chleba, křen... neskutečné!!!:yes:

magdalenka magdalenka

25. 1. 2016 20:30

Rypáčik je lahôdka...;-)

Danca Danca

25. 1. 2016 19:55

Anna Kocikova: :-)

Danca Danca

25. 1. 2016 19:54

casino: jj, i když něco pouze jednou..:-S:-D

casino casino

25. 1. 2016 19:46

Danca: Anna Kocikova:
Je to plevel, ale nevím, zda jedlý:-D
No, jíst se dá nakonec leccos...:-*

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 1. 2016 19:25

Všem děkuji:-)):-K

Danca:Danuško,přiznám se...nevím,co to je,ale roste to v truhlíku společně s petrželkou:-8Použila jsem to jen jako"zelenou dekoraci"která se nekonzumovala:-))
Rypáček jsem jedla poprvé a lituji,že se neprodává i samostatně:-p


mika59:Miládko,děláš chutě:-*Že jsou vařená ouška moc fajn to vím,ale pečená budu muset teprve ochutnat:-)


hosta:Jituško díky:-))mám inspiraci na novoroční přáníčko;-):-K

mika59 mika59

25. 1. 2016 17:21

Paráda u vás rýpaček, my zase pekli prasečí uši.:-D:-D

Danca Danca

25. 1. 2016 17:16

Miluju vařený rypáček!!!:-p:-p:yes:
Drahuško, co to tam máš zeleného na ozdobu?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: prasečí hlava recepty praseci hlava recept uzeny rypacek prasečí ocásky recept prasečí rypáčky uzeny vepřový rypáček recept recept prasečí hlava prasečí hlava ovar uzená prasečí hlava pečený rypáček vařená prasečí hlava vepřové rypáček uzeny veprovy rypacek recept na tlacenku z hlavy praseci recept vepřový rypáček ovar, rypacek, ovar, rypacek recepty - prasečí hlava s jablkem recept na uzený rypáček jak zuzitkovat praseci hlavu

Suroviny: hlava vepřová, pomazánkové máslo křenové, jogurt bílý, křen, jablko, sůl

TopRecepty.cz

Prasečí rypáček s křenovo jablečným dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X2gl