Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,78 g |
Tuky | 33,43 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 21,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé se salátem a semínkovým posypem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njMY
Moje poznámka
Filé se salátem a semínkovým posypem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njMY
Nejnovější recepty
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 17 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 17 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
jitkamore před 11 minutami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
DvorMar před 3 hodinami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Fitulka před 4 hodinami
Vajíčkový salát
Sahula před 14 hodinami
Vajíčková omáčka
Sahula před 14 hodinami
Labužnický králík na smetaně
Darwin před 16 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Sarinka56 před 16 hodinami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 17 hodinami
Macecha řezy
vikinka09 před 17 hodinami
Tématické fráze:
file se zeleninovym salatem,
zahuštění polohrubou moukou,
salát z file mám ráda recepty,
rybí filé se salátem,
file obalené v sezamu,
filé s zeleninovým salátem,
rybi file recept su
Suroviny:
mořská štika,
semínka sezamová,
semínka lněná,
salát little gem,
rajče cherry,
paprika čerstvá žlutá,
pepř citronový,
sůl,
olej sezamový,
semínka sezamová,
semínka lněná,
krém balsamico,
brambory,
krupice,
sůl,
semínka sezamová
Komentáře (37)
MajaV: Jsi velmi laskavá, že už to řešit nebudeš. Jen pro upřesnění a fakt už naposled,k filátku jsem si já osobně těch pidikuliček dala cca 6, ostatní asi 10-15 (já sobě ani jim to čestný pijonýrský nepočítala, tak promiň
Děkuji za diskuzi
No ale už to nebudu řešit, není to důležité
Takže se za své pochybnosti omlouvám. Pokud nevadí, dávám fotku
maris: hosta: jsem ráda, že se mi kuličky povedly na fotce tak, že vypadají jako pravidelné. Ale opravdu nebyly. Nenapadlo mne udělat spešl fotku jednoho knedlíčku, který se skutečně spíš podobá na chlupáčka. Jinak, já použila na knedlíčky polohrubou mouku, v orig.receptu je ale uvedená krupice (tu jsem neměla)
S těstem se musí jednak pracovat rychle a jednak, když to pak po uvaření nesníte a nedáte do mrazáku, tak po ohřátí třeba za 4 hodiny, jsou gumové, proto píšu o zmražení. Z vařených brambor také dělávám knedlíky, tohle je ale chuťově fakt jinde, tyto ze syrových lze i zapékat, ale po zapečení jsou trošku tužší, takže to moc nezapékám.
cathleen: Jinak je to fakt obdoba naší jizerskohorské speciality, já se mrknu, zda tu stejný recept není, když tak ho přidám. Mám ale pocit, že stejné těsto na frchcouňáky jsem tu viděla - prostě syrový brambor, hrubá mouka, strouhanka, vejce, libeček - ten není nutný, u mě jo
Nechci, aby tu zas byla řada komentíků, že se sem přidávají furt dokola stejné recepty. Jo a z té vody po uvaření knedlíků se dělá polévka - ten recept tu mám - jako Psí vejkrop
https://www.toprecepty.cz/recept/8215-polevka-po-v...
maris: u človška, který má alespoň tři identity a veřejně se tu chlubí, že mu po stole mezi jídlem běhají myši, mě už nepřekvapí nic.