Pstruží filé v koprové smetaně

mika59 Kuchařka: mika59

Doba přípravy: 15 minut 2 porce Ryby 2 názory

Suroviny

2 filátka ze pstruha
citron
100 ml smetany ke šlehání
čerstvá petrželka
čerstvý kopr
sůl
pepř
máslo + olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné filé osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z citronu. Vetřeme nasekanou petrželku. Rozehřejeme kousek másla s kapkou oleje a přidáme filátka kůží dolů. Přihodíme k tomu 2 kolečka citronu.

  2. Krátce opečeme z obou stran a i s citronem vytáhneme. Do výpeku přilijeme smetanu a nasekaný kopr. Povaříme asi dvě minuty do zhoustnutí.

  3. Servírujeme omáčku a na to položíme rybičku.

  4. Podáváme s uvařenými brambory a opečeným citronem nebo jen s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruží filé v koprové smetaně

Tématické fráze: pstruh recept rybí file na smetaně koprový olej file s koprovou omackou rabi file s koprem file s koprem a smetanou fílé na koprové omáčce zapečené fílé na koprové omáčce pstruh na koprove omáčce filé v koprové omáčce rybí filé v-koprove-omacce rybí filé na koprové omáčce file s koprem-recept

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít