Tvarohovo - kakaová pomazánka
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 395 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,84 g |
Tuky | 5,26 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohovo - kakaová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJBR
Moje poznámka
Tvarohovo - kakaová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJBR
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 2 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 12 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 15 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 15 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit pomazánku,
jak zahustit řídký tvaroh,
zahustit pomazánku,
zahusteni pomazánky,
barvený tvaroh,
cokoladova.poleva.s.tvarohem,
želatina do tvarohové pomazánky na dort,
jak zahustit ppmazanku,
tvarohovo.cokoladova.poleva,
co delat s ridkym.tvarohem,
co do řídké pomazánky,
kakaová poleva na nanuky,
co delat kdyz je tvaroh ridky,
co delat kdyz mam pomazanku ridkou,
ridke pomazanky,
termix ze zelatinou recept,
jak zahustit ridkou pomazanku z tvarohem,
jak.se zahustuje tvaroh,
zahuštění tvarohové pomazánky,
tvaroh s kakaem
Suroviny:
želatina,
škrob,
smetana,
kakao,
pomazánka,
čokoláda,
tvaroh,
želatina,
škrob kukuřičný,
mléko
Komentáře (21)
...asi nic pro vás, ale kdybyste náhodou hodlal překročit vlastní stín, zkuste totok: https://www.toprecepty.cz/recept/47422-ryba-v-novi...
S tím Termixem jste blízko, původně jsem chtěl přijít na to jak se dá udělat klasický Termix jak ho známe ale nakonec je z toho pomazánka. Nepřišel jsem na správný poměr surovin to Termixu takže jsem si aspoň takto zajímavě Tvaroh ochutil kakaem a čokoládou. Zážitek to byl však příjemný neb si představte jak vypadá polárkový dort či nanuk bohatě politý čokoládovou polevou ještě se lesknoucí. Vypadalo to tak krásně že se mi to ani nechtělo promíchávat... Poleva by se dala zblajznout i samostatně
Ještě jednou k tomu kakau. Tam nešlo prioritně o to kakao ale o to želé, proto jsem to ohříval. Při té příležitosti jsem rozpustil kakao i čokoládu. Dává to smysl?
...ááánééébóóó ten oný v utěrce zabalíme do několika vrstev novin, na balíček dáme prkýnko (pokud možno kuchyňské!) a zatížíme tím co máme po ruce - kvicht, hrnec s vodou, nebo třeba i pozdvihnout stůl (pokud máme) a dát pod nohu
h4ever:
Tady se mi líbí ta, alespoň částečná, tepelná úprava kakaa. Každý druhý by kakao zamíchal přímo do tvarohu.
Rcp mi připomíná TERMIX... Občas, když soudruzi udělali chybu, tak to byl ochucený tvaroh s kusy želatiny jako žvýkačka
Já vám fandím
No, nic ve zlém, nic v dobrém
Připsal jsem to tam. Koukám že změny provedeny moderátorem byly vráceny zpět.
Dyď píšu: stačí nabrat želatinu na špičku kávové lžičky. Jak jinak to mám popsat? Přesné objem nevím protože jsem neměřil obsah malé kávové lžičky.