Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bábovka vzpomínková

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

10. 6. 2016 10:16

Suroviny

Porce: několik

Nutriční hodnoty

Energie19 774 kJ / 4 726 kcal
Bílkoviny100,90 g
Tuky197,80 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 922 mg
Sůl2,76 g
Sacharidy628,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ladus31 ladus31

11. 6. 2016 09:05

Velice mne mrzí připomínky a nechci se k tomu už vracet,ale recept je hodně starý po mé babičce a nikdy žádná připomínka,všem to bylo jasné.Za mou připomínku se omlouvám.

hosta hosta

10. 6. 2016 22:24

Laduš: Nestačím se divit - nechceš rozebírat:-D - nebylo by jednodušší opravit postup v receptu? Pochopím že se trouba předehřeje na 200 st., ale pak bych velmi doporučila, abys doplnila, že se teplota přiměřeně sníží. Recept, který doporučuje "hlídejte si to" mi připadá poněkud zvláštní:-8

Laduš

10. 6. 2016 20:40

ladus31: Prosím Vás,i pro začátečníky to je,že trouba je předehřátá na 200°C ,jak je napsáno a pak si to sledujete podle své trouby...opravdu se už nepozastavujte nad tím-děkuji.

tejaja tejaja

10. 6. 2016 20:20

ladus31: Uvedomujete si, že podľa vášho receptu môžu piecť aj začiatočníci, ktorí ešte skúsenosť s pečením nemajú, a pri dodržaní vášho postupu bude výsledok žalostný?

ladus31 ladus31

10. 6. 2016 20:08

cathleen: Jen na vysvětlenou-držme se své trouby,která je předehřátá na 200°C a hlídejte si to-nebudu to rozebírat :-)

ladus31 ladus31

10. 6. 2016 20:06

spagetka: Nechci to rozebírat a držme se své trouby :-)

spagetka spagetka

10. 6. 2016 19:18

A hlavně jak můžu péci POMALU? Vařit ano, ale péci? Jinak souhlas s cat, já na 200 cokoli péci 50 min. tak z toho mám solidní černý uhlí. Je lepší psát já peču takto, ale - držme se své trouby.

cathleen cathleen (moderátorka)

10. 6. 2016 19:13

Laduš: ale tož :-! Neslovíčkařím, jen píšu, že 200°C NENÍ mírná telota a po 50 minutách bude bábovka minimálně svrchu spálená.
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota :-p Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....

Laduš

10. 6. 2016 19:00

cathleen: Nechytejte se slovíčkaření a pečte 50 min.

cathleen cathleen (moderátorka)

10. 6. 2016 16:59

Péct na 200°C není -mírně- není tam překlep?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdobení bábovka recept babovka recept po babičce jogurtova babovka z pulkila jogurtu

Suroviny: tuk hera, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mandarinky, zdobení, vejce

TopRecepty.cz

Bábovka vzpomínková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/07JK