Květákový mozeček s kapií a hráškem
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 376 kJ / 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,43 g |
Tuky | 38,76 g |
Vláknina | 10,88 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 16,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2016 09:08
mám ráda květákový mozeček , vyzkouším ho i takto
14. 7. 2016 14:38
Lenka Thomas: Díky
14. 7. 2016 14:26
SUPER!
14. 7. 2016 11:30
tejaja: To samozřejmě ano, Terezko, taky máme zasazenou cibuli, ale používá se hlavně ta z té lahůdkové, aspoň tedy já ji hlavně používám. Z té klasické jsou ty "stvoly" moc hrubé . Ale upravila jsem to
14. 7. 2016 09:55
Jana Remkova: Stvoly má aj zimná cibuľa, tá sa pestuje práve kvôli nim. Inak, každá cibuľa vypustí stvoly, keď sa posadí, je to rastlina.
14. 7. 2016 08:40
spagetka: No jasně! Jaká jiná cibule má stvoly??
14. 7. 2016 05:31
Jani, stvolem zelené cibulky myslíš jarní cibulku, je to tak, že ? Jinak
13. 7. 2016 14:41
Super..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 33 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 55 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: květákový mozeček květák na mozeček s mrkví
Suroviny: žloutek, květák, cibulka lahůdková, kapie červená, hrášek, sůl, pepř, olej řepkový
Květákový mozeček s kapií a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlZw
8 názorů