Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 602 kJ / 2 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,40 g |
Tuky | 12,27 g |
Vláknina | 26,99 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 6,53 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 404,50 g |
Postup přípravy
Po upečení chleba z formy vyytáhneme a necháme schládnout na mřížce.
Zveřejněno 15. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1v9q
Moje poznámka
Celozrnný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1v9q
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 20 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 20 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 3 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 5 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 6 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 6 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 6 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 7 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 8 hodinami
Tématické fráze:
graham chléb,
chléb graham,
chleba graham,
graham chleba,
grahamy z pekarny,
grahamy recept,
grahamový chléb recept,
grahamový chleb,
žitný graham chleba,
graham recept,
grahamový chleb se peče z mouky jaké?,
domácí rohlíky bez droždí,
recept na chléb graham,
graham -chléb,
graham chleby,
žitno pšeničný grahamový kvaskový chléb,
graham v receptech,
chleb graham recept
Suroviny:
voda,
podmáslí,
mouka celozrnná,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
kmín celý,
sůl,
droždí čerstvé,
kvas žitný
Komentáře (2)