Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 047 kJ /
250 kcal
Bílkoviny1,44 g
Tuky25,23 g
Vláknina2,72 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy3,36 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Řízky naklepeme přes mikrotenový sáček a lehce nasolíme. Krok 2: Tatarku smícháme s hořčicí a česnekem. Maso tím potřeme z obou stran a necháme hodinku i více uležet. Tatarka se z části vsákne, tak nemusíme otírat. Krok 3: Obalujeme v mouce, vejcích a petrželkové strouhance. Smažíme v rozehřátém oleji z obou stran. Hotové dáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.

Zveřejněno 20. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y9KW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y9KW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

<3:-K:yes:

Tak proto jsi hledala ty řízky...:-D:yes:

hosta: :-D:-D:-D

Taky dělám,je to výborná pochoutka:-):yes::yes::yes:

Tématické fráze:
kuřeci řízky v tatarské omáčce, kuřecí řízek v tatarské omáčce, rizky s tatarkou, těstíčko na obalování z tatarské na omáčky, rizek v tatarske omacce, recept řízek s tatarkou, řízek v bylinkové strouhance, kuřecí řízek s tatarská omáčka, řízky v tatarské omáčce, maso v bylinkové strouhance, řízky potřené tatarkou, kuřecí řízky v hořčicové omáčce, rizky v ta, kureci obalovany rizek tatarsky, řízek potřený tatarkou, kuřecí řízky v tatarské, kuřeci řízek v tatarske omáčce obalovany, kuřecí s s tatarkou, řízek s tatarkou, řízky obalované v tatarské omáčce

Suroviny:
řízky stehenní, tatarská omáčka, hořčice dijonská, česnek, sůl, mouka, vejce, strouhanka, petrželka, tuk na smažení

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu