Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 25,23 g |
Vláknina | 2,72 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 3,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
Moje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 19 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 23 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci řízky v tatarské omáčce,
kuřecí řízek v tatarské omáčce,
rizky s tatarkou,
těstíčko na obalování z tatarské na omáčky,
rizek v tatarske omacce,
recept řízek s tatarkou,
řízek v bylinkové strouhance,
kuřecí řízek s tatarská omáčka,
řízky v tatarské omáčce,
maso v bylinkové strouhance,
řízky potřené tatarkou,
kuřecí řízky v hořčicové omáčce,
rizky v ta,
kureci obalovany rizek tatarsky,
řízek potřený tatarkou,
kuřecí řízky v tatarské,
kuřeci řízek v tatarske omáčce obalovany,
kuřecí s s tatarkou,
řízek s tatarkou,
řízky obalované v tatarské omáčce
Suroviny:
řízky stehenní,
tatarská omáčka,
hořčice dijonská,
česnek,
sůl,
mouka,
vejce,
strouhanka,
petrželka,
tuk na smažení
Komentáře (5)