Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 088 kJ / 3 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,68 g |
Tuky | 229,06 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 937 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 196,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bleskové koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X94V
Moje poznámka
Bleskové koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X94V
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 53 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 55 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 56 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Tématické fráze:
bleskove recepty,
bleskově,
křehké bleskové koláčky,
koláčky z ricotty,
pečivo z ricotty,
koláčky s kypřícím práškem,
koláčky s práškem do pečiva,
koláče z prášku do pečiva,
koláčky bleskové tvaroh,
krehke bleskove svatební koláčky,
plněné ovocné košíčky,
štrůdl z ricotty,
bleskové koláče,
bleskové křehké koláčky,
bleskový jablkový štrůdl,
koláčky z tvarohu hery a mouky,
koblížky rumáčky,
koláče z mouky tvarohu a hery,
bleskova kolače,
recept z ricotty koláček
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sýr ricotta,
cukr vanilkový,
kypřící prášek,
sůl,
tvaroh,
vejce,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
kůra citronová,
skořice,
vejce,
brusinky
Komentáře (16)
Omlouvám se
No, kdo zná originál s ricottou http://www.labuznik.cz/recept/pastiera-napoletana/ tak ví o čem je řeč...