Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 451 kJ / 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,95 g |
Tuky | 22,70 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelené fazolky s tempehem a karotkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qky7
Moje poznámka
Zelené fazolky s tempehem a karotkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qky7
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 10 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 11 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 12 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 12 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 14 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 16 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 16 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 16 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 17 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 17 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 18 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 18 hodinami
Tématické fráze:
zelené fazolky recept,
marinovaný tempeh recepty,
top recepty zelené fazolky,
zapečené fazole tempech,
temphet s fazolí,
zelené fazolky z plechovky,
fazoové lusky s karotkou,
tempeh s kuskusem,
zelené fazolky v nálevu s párkem,
zelene fazolky vegan
Suroviny:
tempeh,
lusky fazolové,
olej olivový,
cibulka,
pórek,
karotka,
rajče,
sůl,
sirup agávový,
ocet jablečný
Komentáře (1)