Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 451 kJ / 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,95 g |
| Tuky | 22,70 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibulky s natí a pórek očistíme, nakrájíme a osmahneme na oleji.
Krok 2: Přidáme fazolky s pokrájenými rajčaty, tempeh, osolíme a dusíme jen krátce, abychom fazolky nerozvařili.
Krok 3: Na závěr přidáme baby karotku bez nálevu, promícháme a ochutíme agávovým sirupem a jablečným octem.
Krok 4: Podáváme s vařenými bramborami.
Zveřejněno 31. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelené fazolky s tempehem a karotkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qky7
Moje poznámka
Zelené fazolky s tempehem a karotkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qky7
Nejnovější recepty
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 47 minutami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Pórková krémová polévka bez mouky
Přidáno před 4 hodinami
Dvoubarevné řezy s krémem a ovocem v želatině
Přidáno před 4 hodinami
Salát Beluga
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s mletým vepřovým masem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Sahula před 22 minutami
Špaldovo-celozrnný knedlík
Sassa před 36 minutami
Řecké kuře
Trol60 před 40 minutami
Rychloutopenci z gothaje
kamilsenk před 51 minutami
Dalmatské čufty
Jessie před 1 hodinou
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
trdlo před 1 hodinou
Jablkový moučník
Kerstein před 1 hodinou
Pikantní vepřové kostky na česneku
Leni1970 před 2 hodinami
Tématické fráze:
zelené fazolky recept,
marinovaný tempeh recepty,
top recepty zelené fazolky,
zapečené fazole tempech,
temphet s fazolí,
zelené fazolky z plechovky,
fazoové lusky s karotkou,
tempeh s kuskusem,
zelené fazolky v nálevu s párkem,
zelene fazolky vegan
Suroviny:
tempeh,
lusky fazolové,
olej olivový,
cibulka,
pórek,
karotka,
rajče,
sůl,
sirup agávový,
ocet jablečný
Komentáře (1)