Pohanka s brambory a uzeným tempehem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 8 072 kJ / 1 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,76 g |
Tuky | 50,35 g |
Vláknina | 68,44 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 264,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2020 19:36
Velice chutný pokrm vyrobený stlačením a fermentací sojových bobů do zakouřené až oříškové chutě. Díky procesu výroby je tempeh nejstravitelnějším sojovým výrobkem. Je ceněn pro vysoký obsah lehce stravitelných bílkovin, vápníku, fosforu, železa, hořčíku, vitamínu E a vitamínů skupiny B.
Uzený, marinovaný a smažený tempeh je použitelný v teplé i studené kuchyni.
Dá se koupit ve zdravé výživě.
18. 2. 2020 19:24
12. 7. 2016 20:03
4. 2. 2016 12:57
3. 2. 2016 16:18
3. 2. 2016 14:18
2. 2. 2016 12:01
2. 2. 2016 11:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 3 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 3 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 6 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 12 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 20 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 2 hodinami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: pohanka s brambory tempeh recepty brambory s pohankou zapečená pohanka s brambory recepty.s uzenym tempeh zapecene brambory s tempehem zapečené brambory s pohankou jídlo z pohanky a brambor jídlo z brambor, pohanky, uzeného zapečená pohanka a brambory pohanka a brambory recepty z tempehu recept z uzeného tempehu podrobné recepty na vaření z pohanky zapečené brambory s pohankou a uzeným pohankový kontrabáš s tempeh brambory s tempehem recepty s uzeným tempehem pohanka s bramborem a masem pohanka s bramborem a uzeným masem
Suroviny: pohanka lámanka, brambory, tempeh uzený, ghee, cibule, česnek, majoránka, sůl, pepř
Pohanka s brambory a uzeným tempehem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XOR
8 názorů