Koblihy
Koblihy už dávno nejsou jen velikonoční pochoutka, ale dopřáváme si je, kdykoliv máme chuť na něco dobrého. Jejich příprava je sice trochu pracnější, ale výsledek vždy mile potěší naše chuťové pohárky.
Suroviny pro 40 kusů
40 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 10 613 kJ / 2 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,86 g |
Tuky | 49,30 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,32 g |
Sacharidy | 430,04 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 2. 2024 19:40
Výborné koblihy.
29. 1. 2023 14:09
Koblihy jsou moc dobré
5. 2. 2016 13:40
mardosa:
K vaší reakci na Dara:
No, když je rcp blbě napsaný ("Pak už koblížky peču na oleji v kastrole") tak se nemůžete divit, že děvucha místo SMAŽENÍ ve vyšší vrstvě tuku to patrně pekla jen na trošce oleje. Ne každá kuchtička čte komentáře...
K vaší reakci na Dara:
No, když je rcp blbě napsaný ("Pak už koblížky peču na oleji v kastrole") tak se nemůžete divit, že děvucha místo SMAŽENÍ ve vyšší vrstvě tuku to patrně pekla jen na trošce oleje. Ne každá kuchtička čte komentáře...
5. 2. 2016 12:53
Petra: abych se přiznala,tak ani já nemám s tímto zkušenost,snad napíšou zkušení
5. 2. 2016 11:06
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné dát těsto kynout do lednice přes noc, nebo se musí smažit hned? Děkuji jsem začátečník a s kynutím v lednici nemám zkušenosti
7. 12. 2013 22:00
Dara: Moc horký tuk. Smažit na 4 u elektřiny a na polosporo u plynu
7. 12. 2013 21:57
Dara:Ale to si nebude receptem že?
7. 12. 2013 21:13
Všechno jakžtak v pohodě až na smažení,hned po vhození do oleje začaly místo zlátnout ,černat
5. 11. 2013 19:05
Eva:To jsem moc ráda.Taky dělám často.
5. 11. 2013 15:53
O víkendu dostal přítel chuť na koblížky , tak jsem hledala recept a našla tento váš, a musím říct ,že recept je dobrý a koblížky měli velký úspěch, že jsem je na druhý den musela dělat znovu a to ze dvou dávek. Recept mám uložený a budu dělat častěji děkuji.
8. 10. 2013 16:00
no nevím kde soudruzi udělaly chybu,ale těsto bylo řídké
29. 9. 2013 19:04
A.T.: A že je chyba nie v recepte, ale vo vašej príprave, vás nenapadlo? Jednoduchšie je vyhlásiť recept za hnusný, však? Prepáčte, ale hnusné je takto sa vyjadrovať o akomkoľvek recepte, také slová k jedlu nepatria.
29. 9. 2013 18:48
A.T.: Tak jset něco udělala špatně.Tento recept dělám často a nikdy se mě toto co vám nestalo.Bohužel no.
29. 9. 2013 18:42
pěkně hnusné, těsto je řídké...a totálně bez chuti.RP mě velmi zklamal.
5. 3. 2013 23:54
1974andrea:vyborny recept,uz nekolik let ziju v cizine a tak dost casto mame chute na nase ceske dobroty,koblihy jsem delala poprve ,moc moc dobre
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 12 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 31 minutami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 4 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 4 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 4 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 5 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 6 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně smažit koblihy, aby byly propečené a nebyly spálené? Video poradí
Oblíbeným masopustním moučníkem jsou koblihy. Jak je správně tvarovat a naplnit, poradí názorné video
Pravda o sádle: Výživová specialistka vysvětluje, proč se tuků nemáme bát a jak je to s neslavným cholesterolem
Další recepty
Tématické fráze: koblihy koblihy recept recept na koblihy recept koblihy kobliha recept těsto na koblihy recepty na koblihy recepty koblihy vídeňské masopustní koblihy kobliha vídeňské koblihy koblihy recepty recept na dobré koblihy koblih jak se delaji koblihy top recepty koblihy jemné koblihy velikonoční koblihy koblihi koblyhy
Suroviny: mouka polohrubá, droždí čerstvé, cukr krystal, olej, mléko, žloutek, sůl, rum, marmeláda
Koblihy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO2z
33 názorů