Rajčatová polévka s krůtím masem

Lenicka ART Kuchařka:

Doba přípravy: cca 30 minut PT0H30M 4 porce Polévky 0 názorů

Rajčatová polévka
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii
11

Suroviny

olivový olej
1 cibule
4 stroužky česneku
2 mrkve
400 g krájených loupaných rajčat (i z plechovky)
500 ml zeleninového vývaru
1 bobkový list
sůl
pepř
krůtí maso dle potřeby
hrst lístků bazalky
zakysaná smetana
sýrové tousty k podávání (nebo pečivo, které preferujete, my máme rádi domácí chléb)
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci na troše olivového oleje zpěňte cibuli a stroužky česneku nasekané najemno.

  2. Přidejte krájená loupaná rajčata (i z plechovky), zeleninový vývar, bobkový list a nakrájenou mrkev,

  3. Osolte, opepřete a vařte 15 minut.

  4. Vyndejte bobkový list a polévku promixujte.

  5. Vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky.

  6. Krůtí maso omyjte, nakrájejte na kostičky a nechte na olivovém oleji podusit. Přidejte k polévce.

  7. Podávejte ozdobené lžící zakysané smetany a se sýrovými tousty.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rajčatová polévka s krůtím masem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo