Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,94 g |
Tuky | 39,35 g |
Vláknina | 34,77 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 166,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu očistíme, odstraníme košťál a listy nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, ostatní zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: Ve větším hrnci rozpálíme olej osmahneme cibuli, přidáme zbylé ingredience, opečeme, přilijeme vývaru a vaříme asi 15 minut, fazole slijeme a s kapustou a syrovými těstovinami dáme do polévky a vaříme dalších 10 minut.
Krok 3: Nakonec přimícháme parmazán a podáváme. Můžete přidat i čerstvá rajčata, bez slupky, kterou odstraníme tak, že je namočíme asi na 5 minut do horké vody, poté do studené, oloupeme a pak nakrájíme na kousky.
Zveřejněno 15. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
Moje poznámka
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 8 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 17 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 5 hodinami
Tématické fráze:
polevka minestrone,
minestrone podle pohlreicha,
italská polévka minestrone pohlreich,
italská polévka minestrone,
italská polévka minestrone,
italská minestrone polévka recept,
polévka minestrone recept,
minestrone polevka recept,
italská zeleninová polévka,
recept na polevku minestrone,
minestrone polévka,
italská polévka recept,
italská polévka,
minestrone,
italské polévky,
polevka italská minestrone,
recept polévka minestrone,
minestrone recept,
polevka minestrone podle pohlreicha,
polévka minestrone- recepty
Suroviny:
kapusta,
cibule,
mrkev,
zelenina kořenová,
pórek,
brambory,
protlak rajčatový,
fazole bílé,
vývar zeleninový,
těstoviny,
sůl,
pepř,
olej,
sýr parmazán strouhaný,
rajče
Komentáře (6)
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
No, je to pouhá maličkost