Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,94 g |
Tuky | 39,35 g |
Vláknina | 34,77 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 166,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu očistíme, odstraníme košťál a listy nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, ostatní zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: Ve větším hrnci rozpálíme olej osmahneme cibuli, přidáme zbylé ingredience, opečeme, přilijeme vývaru a vaříme asi 15 minut, fazole slijeme a s kapustou a syrovými těstovinami dáme do polévky a vaříme dalších 10 minut.
Krok 3: Nakonec přimícháme parmazán a podáváme. Můžete přidat i čerstvá rajčata, bez slupky, kterou odstraníme tak, že je namočíme asi na 5 minut do horké vody, poté do studené, oloupeme a pak nakrájíme na kousky.
Zveřejněno 15. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
Moje poznámka
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
Nejnovější recepty
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 13 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 13 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 14 hodinami
Mleté maso s fazolkami na vietnamský způsob
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
DvorMar před 24 minutami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Fitulka před 31 minutami
Vajíčkový salát
Sahula před 11 hodinami
Vajíčková omáčka
Sahula před 11 hodinami
Labužnický králík na smetaně
Darwin před 12 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Sarinka56 před 12 hodinami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 13 hodinami
Macecha řezy
vikinka09 před 13 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
TotalMudla před 13 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
polevka minestrone,
minestrone podle pohlreicha,
italská polévka minestrone pohlreich,
italská polévka minestrone,
italská polévka minestrone,
italská minestrone polévka recept,
polévka minestrone recept,
minestrone polevka recept,
italská zeleninová polévka,
recept na polevku minestrone,
minestrone polévka,
italská polévka recept,
italská polévka,
minestrone,
italské polévky,
polevka italská minestrone,
recept polévka minestrone,
minestrone recept,
polevka minestrone podle pohlreicha,
polévka minestrone- recepty
Suroviny:
kapusta,
cibule,
mrkev,
zelenina kořenová,
pórek,
brambory,
protlak rajčatový,
fazole bílé,
vývar zeleninový,
těstoviny,
sůl,
pepř,
olej,
sýr parmazán strouhaný,
rajče
Komentáře (7)
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
No, je to pouhá maličkost