Polévka Minestrone, italská
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,94 g |
Tuky | 39,35 g |
Vláknina | 34,77 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 166,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2017 21:35
Varili sme opäť v škole a polievka chutila aj kolegom. Ďakujeme za recept a pridávame a fotky.
15. 1. 2017 18:51
Jitkas: Mám v Taliansku príbuzných, zvyčajne im ako darček nosím aj zeler - buľvový...v končinách, kde bývajú, ho dostať veľmi zriedka.
15. 1. 2017 16:53
Polevka je skvela jak v zime tak v lete. Meni se jen slozeni zeleniny. Tezko by Italove osmazili vsechnu zeleninu na oleji, maximalne by udelali z jemne nakrajene cibule, casti mrkve a rapikateho celeru mensi zeleninovy zaklad - soffrito. Pak by pridali zbytek na kosticky nakrajene zeleniny a cistou vodu ( neni treba zeleninoveho vyvaru). Jsou taci, kteri zeleninu vkladaji postupne, zalezi na tvrdosti jednotlivych druhu. Parmezan se pridava az pri servirovani, tedy na talir + trochu olivovveho oleje (kdo ma rad).
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
15. 1. 2017 12:27
casino:
15. 1. 2017 11:28
"Polévka Minestrone, italská"
No, je to pouhá maličkost ale když už to má být podle názvu italská polévka, tak Italové by na 99% použili řapíkatý celer a ne u nás běžný bulvový; chuťově to vyjde skoro nastejno, ale stejné to není
No, je to pouhá maličkost ale když už to má být podle názvu italská polévka, tak Italové by na 99% použili řapíkatý celer a ne u nás běžný bulvový; chuťově to vyjde skoro nastejno, ale stejné to není
15. 1. 2017 08:11
Fotka je oskenovaná?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 15 minutami
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 15 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 1 hodinou
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 1 hodinou
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 1 hodinou
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 2 hodinami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Další recepty
Tématické fráze: polevka minestrone minestrone podle pohlreicha italská polévka minestrone pohlreich italská polévka minestrone italská polévka minestrone italská minestrone polévka recept polévka minestrone recept minestrone polevka recept italská zeleninová polévka recept na polevku minestrone minestrone polévka italská polévka recept italská polévka minestrone italské polévky polevka italská minestrone recept polévka minestrone minestrone recept polevka minestrone podle pohlreicha polévka minestrone- recepty
Suroviny: kapusta, cibule, mrkev, zelenina kořenová, pórek, brambory, protlak rajčatový, fazole bílé, vývar zeleninový, těstoviny, sůl, pepř, olej, sýr parmazán strouhaný, rajče
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
6 názorů