Věnečky z odpalovaného těsta s vanilkovým krémem
Nadýchané věnečky z odpalovaného těsta plněné chutným vanilkovým krémem a posypané moučkovým cukrem chutnají jako z cukrárny. I když se příprava může zdát složitá, není se čeho bát, podle tohoto receptu to určitě zvládnete.
Suroviny pro 16 kusů
16 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 26 427 kJ / 6 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,69 g |
Tuky | 360,98 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 3,01 g |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 636,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Niekto radí neotvárať rúru, ale ja uvádzam dvierka otvárať tak asi každé 4 minúty, ale len na moment. Dobu pečenia si musí vyskúšať každý sám, lebo každá rúra pečie inak.
Ale každý si to musí v svojej rúre vyskúšať.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2017 20:55
26. 1. 2017 20:52
26. 1. 2017 20:13
26. 1. 2017 19:59
26. 1. 2017 19:55
26. 1. 2017 19:29
Já sama používám dva postupy - buď zašlehat změklé máslo rovnou do teplé uvařené kaše a nebo nechat kaši vychladnout a po částech ji přidávat do vyšlehaného másla. Takže si myslím, že Váš postup určitě nebude zbytečný
26. 1. 2017 19:28
26. 1. 2017 19:26
26. 1. 2017 19:24
26. 1. 2017 18:10
26. 1. 2017 10:48
A k receptu: no, alespoň autor netvrdí, že je to žloutkový krém Já peču na 220°C prvních 10 minut a pak dopékám při 170°C dalších asi 10-15 minut. Troubu neotvírám vůbec, aby pečivo nekleslo!
Věnečky vypadají moc dobře Chybí postup na krém.
26. 1. 2017 10:25
Já zkusil dát do krému Zlatý klas 1x...
No, asi jsem blbě přečetl návod
26. 1. 2017 10:11
26. 1. 2017 08:19
K Zlatému klasu - nie je to chytanie za slovíčka. Nahradiť sa to dá, ale nie je jedno, či na 700 ml mlieka použijem 2 pudingy alebo 2 Zlaté klasy. Hustota bude rozdielna. Kto používa Zlatý klas, ten to vie, ale väčšina ľudí v Čechách ho možno nepozná, pretože donedávna nebol k dostaniu. Takže práca a suroviny môžu vyjsť nazmar, resp. výsledok nebude taký, aký očakávali. A len tak meszi nami: pečiem desťročia a Zlatý klas sme používali doma, ešte keď som bola malé dieťa, používala ho už moja babička.
26. 1. 2017 06:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 3 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 7 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 18 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 20 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 25 minutami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 45 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 1 hodinou
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 1 hodinou
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
tara23 uvařila před 2 hodinami
Nakládané řízky
Julia Oskerova uvařil před 2 hodinami
Vláčně tvarohová bábovka s kandovaným ovocem
sikorova4@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Ořechová bábovka
Jardam uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: venecky z odpal.testa věnečky z odpalovaného těsta krem ze zlatého klasu odpalovane venceky recept krém zlatý klas co je to zlaty klas odpalované věnečky venceky s odpalovaneho cesta žloutkové věnečky z odpal.těsta věnečky z odpal odpalované věnečky s krémem věnečky recept recept na věnečky z odpalovaného těsta věnečky s vanilkovým krémem věnečky odpalované recept na luxusní věnečky zlatý klas s máslem recept věnečky luxusní věnečky z odpalovaného těsta recepty věnečky odpalované
Suroviny: mouka polohrubá, voda, vejce, máslo, sůl, mléko, zlatý klas, máslo, cukr moučkový
Věnečky z odpalovaného těsta s vanilkovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWVG
17 názorů