Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečené brambory s houbami shimeji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3X7Q
Moje poznámka
Opečené brambory s houbami shimeji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3X7Q
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 11 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 5 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 11 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 13 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 14 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 16 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 18 hodinami
Tématické fráze:
shimeji bílé recepty,
shimeji bílé,
shimeji bílé recept,
shimeji bílé příprava,
shimiji,
opečené brambory na pánvi,
schimeji bílé,
houba shimenji,
opečené brambory na pánvi s houbami,
houby shimejli recept,
houby shimeji bílé,
opečené brambory,
recept na shimeji bile,
shimeji bílé příprava s vejcem,
chimeji bilé,
shitneji bile houby,
shimaji bílé,
houbičky shimeji,
shiimej bílá,
houby bílé shimeji
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
kmín mletý,
sůl,
pepř,
petrželka,
rukola
Komentáře (5)