Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 584 kJ / 2 769 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,29 g |
| Tuky | 196,66 g |
| Vláknina | 24,50 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 922 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 54,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgOr
Moje poznámka
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgOr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 5 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 8 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 10 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 12 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk bez kosti recepty,
hovězí krk recept,
hovězí krk recepty,
hovézí krk,
hovezi na zelenine,
hovězí krk bez kosti- recepty,
hovězí krk na zelenině,
hovězí recepty,
hovězí na pepři se zeleninou,
recept na hovezi krk,
co udelat z hoveziho krku,
recepty z hovězího krku,
hovězí kousky na zelenině,
hovězí krk na pepři,
jak udělat hovězí do měkka,
recepty na hovězí krk,
hovězí krk top recepty,
hovězí se zeleninou,
co udělat hovězí v krku,
recept hovezi
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika,
celer,
mrkev,
pepř,
hořčice pikantní,
mouka hladká,
sádlo,
vývar masový,
paprika sušená uzená,
bobkový list,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (17)
No pominu-li, že jste si patrně 4 roky seděla na vedení
Dělávám cosi podobného z kližky; rádo se tomu říká "osso buco na nějaký způsob".
Zelenina sice není al dente, ale pokud ji sám usilovným mícháním nerozfofrujete, tak jde přímo do ledvin
mika59: "Klidně si to může udělat každý sám podle sebe..."
Tady se tomu obecně rádo říká: Recept není dogma!
No, ale to už by pak stačilo psát pouze seznamy surovin a následně nechat na každém kuchtíkovi ať si uklohní sám , co mu libo, že