Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 866 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,50 g |
Tuky | 35,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYlk
Moje poznámka
Pangas v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYlk
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
pangas,
ryba v bramboráku,
bramborák s rybou,
pangas recepty,
úprava ryby pangas,
bramborakovy jezek,
jak snazit bramborák,
ježek v bramboráku,
ryba bramborak,
rychly bramborak,
bramborák ryby,
pečený pangas s brambory,
pečený kapr,
ryba brambor,
recepty z pangase,
těsto na ryby recept
Suroviny:
pangasius,
citron,
koření na ryby,
brambory,
sůl,
pepř,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
kmín drcený,
olej
Komentáře (7)
Posílám bodíka.
Ale jani, třeba bude další soutěž podobného ražení (určitě by nebyla nezajímavá) a zase se nám to obrázkově zaplní...