Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 530 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,97 g |
Tuky | 3,37 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 694 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené batáty se salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnOG
Moje poznámka
Pečené batáty se salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnOG
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 14 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
batáty recepty pohlreich,
pečené batáty podle pohlreicha,
top recepty pečené batáty v troubě,
pečené batáty podle polreicha,
pečené batáty pohlreich,
jak pect bataty,
pečený batát,
jak se připravují batáty,
bataty z trouby,
pohlreich recepty batáty,
pečené batáty v troubě,
batáty recept pohlreich,
batáty do trouby,
batáty recepty,
pečené batáty,
salát z bataty,
batáty s salát s celerem,
salát s bataty,
pečené batáty s rukolou,
batáty se šunkou
Suroviny:
batáty,
cibule červená,
šunka,
sůl,
pepř mletý,
rukola,
rajče,
sýr mozzarella,
šťáva citronová,
olej olivový,
smetana zakysaná,
parmazán
Komentáře (1)