Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 530 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,97 g |
Tuky | 3,37 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 694 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené batáty se salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnOG
Moje poznámka
Pečené batáty se salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnOG
Nejnovější recepty
Broskvový kompot
Přidáno před 1 minutou
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 2 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 16 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 18 hodinami
Oreo dezert
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaový krém do řezů
Annanas před 1 minutou
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 13 minutami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 15 minutami
Segedínský guláš
Larietern před 58 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 1 hodinou
Dokonalá mrkvová buchta
Sluncejasne před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
m.medunova před 3 hodinami
Krůtí guláš
akalina1 před 5 hodinami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 13 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
batáty recepty pohlreich,
pečené batáty podle pohlreicha,
top recepty pečené batáty v troubě,
pečené batáty podle polreicha,
pečené batáty pohlreich,
jak pect bataty,
pečený batát,
jak se připravují batáty,
bataty z trouby,
pohlreich recepty batáty,
pečené batáty v troubě,
batáty recept pohlreich,
batáty do trouby,
batáty recepty,
pečené batáty,
salát z bataty,
batáty s salát s celerem,
salát s bataty,
pečené batáty s rukolou,
batáty se šunkou
Suroviny:
batáty,
cibule červená,
šunka,
sůl,
pepř mletý,
rukola,
rajče,
sýr mozzarella,
šťáva citronová,
olej olivový,
smetana zakysaná,
parmazán
Komentáře (2)