RAW "bramborák"

Petra Rybova Kuchařka: Petra Rybova

8 ks Bezmasá jídla 2 názory

Suroviny

1 hrnek slunečnicových semínek
1 střední neloupaná cuketa
sůl
česnek
čerstvé oregano
popřípadě majoránka (může být i sušená)
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Semínka rozmixujeme na mouku a přidáme nahrubo nastrouhanou cuketu.

  2. Vznikne vlhké těsto, které dle chuti dochutíme česnekem, solí, oreganem, popř. majoránkou.
    Utvoříme placičky a sušíme při 42 stupních do požadované křupavosti.

  3. Pokud nemáte sušičku a ani sluníčko nesvítí, tak si z těsta utvořte karbanátky. Bramboráky či karbanátky jsou výborné s kyselou nákladnou zeleninou.

Poznámka

Sluníčko v duši všem a krásné raw tvoření

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: RAW "bramborák"

Tématické fráze: raw recepty raw cuketovy bramborak raw bramboráky bramborak s oreganem raw recept raw placky recepty raw recepty sušička raw cuketa raw recepty do sušičky raw bramborák raw cuketové bramboráky cuketové bramboráky raw raw branboraky vegan bramboraky recept raw bramborák recept slunecnicova mouka recept raw cuketove karbanatky famozni bramboraky bramboráčky s karbanátky raw placky z cukety