Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 321 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,04 g |
Tuky | 6,43 g |
Vláknina | 18,89 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 54,13 g |
Postup přípravy
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, ostatní na kostky. Krok 2: V hrnci na rozehřátém másle s olejem osmažíme do sklovita cibuli a česnek. Přidáme nakrájené suroviny, zalijeme litrem vývaru a uvaříme doměkka. Krok 3: Poté ponorným mixérem rozmixujeme, podle potřeby dochutíme a naředíme na námi požadovanou hustotu. Krok 4: V talíři ozdobíme kopečkem smetany a bylinkou.
Polévku můžeme podávat teplou i studenou.
Zveřejněno 29. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečno-zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wXl
Moje poznámka
Jablečno-zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wXl
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 14 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 5 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 7 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 8 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 8 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 9 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 11 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 11 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 13 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 13 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka
Suroviny:
jablko,
řepa červená,
cibule,
česnek,
celer,
máslo,
olej,
vývar zeleninový,
pepř mletý,
smetana kysaná,
Komentáře (4)