Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 848 kJ / 1 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,24 g |
Tuky | 51,60 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 87,20 g |
Postup přípravy
Od doby varu vaříme pod tlakem na slabém plameni 50 minut. Krok 4: Pokud budeme maso dusit v obyčejném hrnci, podlijeme pivem a vývaru přidáme tolik, aby bylo maso z poloviny ponořené. Za občasného podlití vývarem dusíme doměkka cca 160 minut. Záleží na kvalitě masa. Krok 5: Měkké maso z hrnce vytáhneme a uchováme v teple. Šťávu v hrnci rozmixujeme ponorným mixérem a podle potřeby dochutíme. Je-li na náš vkus příliš řídká, můžeme ji silným varem zredukovat na hustší konzistenci. Krok 6: Maso naporcujeme a podáváme s bramborovou kaší, přelité šťávou.
Zveřejněno 7. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plec na černém pivu, dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y497
Moje poznámka
Hovězí plec na černém pivu, dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y497
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 25 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 29 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovezi plec recepty,
dušená hovězí plec,
hovězí plec,
hovězí plec dušená - recept,
hovězí v papiňáku,
dušené hovězí,
dusene hovezi v papiňáku,
hovězí plec recept,
kulata plec v papinaku,
hovezi plec dusena,
hovězi dušene,
recept v papiňáku,
dušené hovězí recept,
hovezi z papinaku recepty,
hovezí plecko v papinaku top recepty,
hovêzí maso na černém pivu v papińáku,
dušená hovězí líčka na černém pivu,
hovězí plecko recepty,
hovězí plec vcelku recepty,
hovězí zadní v celku recept v papiňáku
Suroviny:
plec hovězí,
pivo černé,
vývar hovězí,
česnek granulovaný,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)