Zapékaná cibulačka

tapinka Kuchař:

Doba přípravy: 15 PT0H15M 3 porce Polévky 7 názorů

21

Suroviny

1 sáček pastýřské cibulačky
40 g nastrouhaného sýra
3 plátky chleba
2 lžíce rostlinného oleje
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Knorr cibulačku vsypte do 800 ml vody a vařte na mírném ohni 5 minut. Občas zamíchejte.

  2. Plátky chleba opečte na rozpáleném oleji dozlatova.

  3. Polévku nalijte do ohnivzdorných talířů, navrch položte plátek opečeného chleba, posypte je sýrem. Dejte zapéct do trouby na 180 st. asi na 3-4 minuty. Poté servírujte.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zapékaná cibulačka

  • opuncie opuncie

    Papriko, protože rohlíky nemůžeš na cibulačku položit syrové. Opečou se jako toasty, pak se pokladou na polévku, posypou sýrem a teprve potom zapékají v troubě.
    Taky si myslím, že domácí cibulačka je tak rychlá a dobrá, že je škoda dělat jí z pytlíku.

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Podle mě to je těma rohlíkama, ty se vždycky moc rychle nasáknou. V restauraci většinou chleba smaží ve friťáku, proto vydrží déle křupavý a nerozmočí se.

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    tak na tu jsem také koukala, jen jsem nesehnala tu "pytlíkovku", raději bych také ty toustíky udělala zvlášť ;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Papričko, i když to nedopadlo podle Tvých představ, tak jste jedli z nádherných misek a fotky jsou taky :yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Tak teď jsem trochu v rozpacích. Musím se přiznat, že na tomto receptu mi bylo sympatické hlavně to, že neměl fotku. Cibulačku jsem radši udělala svojí (cibule, máslo, ol. olej, voda, bujón, petrželka) a ne z pytlíku. Mám i trochu problém s tím chlebem. V restauraci jsem při cibulačce (pokud má velký toast) cítím vždy nesvá, protože nevím, co s ním v tom talíři a s lžící v ruce mám dělat ???:-// Tak jsem zvolila kompromis a udělala jsem "polotoasty" z rohlíku. Nevím, kde jsem udělala chybu, ale při zapékání se nasákly polévkou a už to nebylo ono. Příště asi zůstanu u klasických krutonů, které sypu do polévky až na stole.:-/

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

  • kedlubna kedlubna

    hm, dobrá a zajímavá rychlovka, když není čas vařit, šup a je v oblíbených. Bodík !

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zapečená cibulačka cibulačka cibulačka v chlebu domácí cibulačka zapékací misky na cibulacku francouzská cibulačka zapečená recept na cibulačku cibulova polevka se zapecen cibulačka zapečená cibulačka v troubě francouzká cibulová polévka se zapečenou bagetou dobrá cibulačka zapečena cibulačka recept zapékaná francouzská cibulačka cibulačka chléb recept francouzská cibu zapečený chleba se sýrem do cibulačky francouzka cibulacky francouzská cibulačka do zapékací misky misky k zapékání polévky

Zapomněl/a jsem heslo