Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Zapékaná cibulačka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

14. 6. 2009 12:51

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 926 kJ / 460 kcal
Bílkoviny9,00 g
Tuky46,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy2,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

opuncie opuncie

15. 7. 2009 19:40

Papriko, protože rohlíky nemůžeš na cibulačku položit syrové. Opečou se jako toasty, pak se pokladou na polévku, posypou sýrem a teprve potom zapékají v troubě.
Taky si myslím, že domácí cibulačka je tak rychlá a dobrá, že je škoda dělat jí z pytlíku.

Gabina

15. 7. 2009 14:57

Podle mě to je těma rohlíkama, ty se vždycky moc rychle nasáknou. V restauraci většinou chleba smaží ve friťáku, proto vydrží déle křupavý a nerozmočí se.

Iljusa Iljusa

4. 7. 2009 13:49

tak na tu jsem také koukala, jen jsem nesehnala tu "pytlíkovku", raději bych také ty toustíky udělala zvlášť ;-)

maris maris

4. 7. 2009 12:15

Papričko, i když to nedopadlo podle Tvých představ, tak jste jedli z nádherných misek a fotky jsou taky :yes:

Paprika Paprika

4. 7. 2009 11:39

Tak teď jsem trochu v rozpacích. Musím se přiznat, že na tomto receptu mi bylo sympatické hlavně to, že neměl fotku. Cibulačku jsem radši udělala svojí (cibule, máslo, ol. olej, voda, bujón, petrželka) a ne z pytlíku. Mám i trochu problém s tím chlebem. V restauraci jsem při cibulačce (pokud má velký toast) cítím vždy nesvá, protože nevím, co s ním v tom talíři a s lžící v ruce mám dělat ???:-// Tak jsem zvolila kompromis a udělala jsem "polotoasty" z rohlíku. Nevím, kde jsem udělala chybu, ale při zapékání se nasákly polévkou a už to nebylo ono. Příště asi zůstanu u klasických krutonů, které sypu do polévky až na stole.:-/

HankaPu HankaPu

14. 6. 2009 20:15

:yes::yes:

kedlubna kedlubna

14. 6. 2009 19:39

hm, dobrá a zajímavá rychlovka, když není čas vařit, šup a je v oblíbených. Bodík !

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená cibulačka dobrá cibulačka domácí cibulačka cibulačka cibulačka v chlebu zapékaná francouzská cibulačka zapékací misky na cibulacku francouzská cibulačka zapečená zapekaci miska na cibulacku recept na cibulačku cibulova polevka se zapecen cibulačka zapečená cibulačka v troubě francouzká cibulová polévka se zapečenou bagetou zapečena cibulačka recept cibulačka recept cibulačka chléb miska na cibulačka francouzská cibulačka v chlebu francouzká cibulačka v chlebu

Suroviny: pastýřská cibulačka, sýr nastrouhaný, chléb, olej rostlinný

TopRecepty.cz

Zapékaná cibulačka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2RwW