Suroviny
Porce: 3 až 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 935 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,52 g |
Tuky | 39,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 7,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše dejte do mísy a důkladně prošlehejte šlehacími metlami ručního šlehače do lehké pěny.
Krok 2: Namažte na tmavé pečivo nebo dobrý chléb. Přidejte vhodnou zeleninu, papriku nebo rajčátka.
Zveřejněno 20. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková pěna s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VDZB
Moje poznámka
Tuňáková pěna s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VDZB
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 10 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 21 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 22 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 8 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 8 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 8 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 8 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 8 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 9 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 9 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 10 hodinami
Tématické fráze:
tuňáková pomazánka s křenem,
pomázanka tuňáková s s křenem,
tuňákovou pěnu,
tuňáková pěna bez masla,
pěna z tuňákem,
tunakova pena ze šlehačky,
tuňáková pomazánka s křenem recept,
šunková pěna s křenem
Suroviny:
tuňák v konzervě,
pomazánkové máslo,
lučina,
krenex
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.