Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bejrútský chléb

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 10. 2017 18:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 787 kJ / 1 861 kcal
Bílkoviny58,00 g
Tuky11,00 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy373,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala od své kamarádky, která žije v Bejrútu a ráda zkouší místní recepty. Proto jsme mu doma začali říkat Bejrútský chléb :D

KL = kávová lžička

PL = polévková lžíce

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nedim nedim

1. 10. 2017 18:33

Jindra: Dobrý den, peče se prvních 20 minut na max a pak se na pár minut trouba zmírní. Záleží hodně na troubě. Já peču v plynové, na knoflíku mám jen velký plamínek a malý plamínek ;-) Takže začnu na velkém plamínku, po 20ti minutách prostě trošku uberu. Mrknete do trouby a uvidíte. Přeji dobrou chuť.

Jindra

1. 10. 2017 18:11

Dobrý den, recept se mi líbí, ale můžete prosím uvést, na kolik stupňů se má teplota zmírnit a kolik minut se pak má chléb péct?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kolik je silně vyhrata trouba chleb

Suroviny: mouka hladká, kvasnice, kmín drcený, kmín celý, sůl, cukr, ocet, voda, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Bejrútský chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nA1R