Kapusta s kokosovými lupínky

tejaja Kuchařka: tejaja

Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

400 g kapusty
200 g hroznového vína
2 vejce
250 ml smetany
100 g kokosových lupínků
1 lžička mleté papriky
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kel narežeme na rezance. Hrozno odstopkujeme a umyjeme.

  2. Do vymasteného pekáčika dávame striedavo vrstvu kelu a bobule hrozna.

  3. V smotane rozmiešame vajcia, soľ a mletú papriku a prelejeme kel s hroznom.

  4. Pečieme zakryté v rúre na 180°C asi 30 minút.
    Potom odkryjeme, posypeme kokosovými lupienkami a odkryté zapečieme asi 10 minút, kým lupienky nechytia farbu..

Poznámka

Recept mám z nejakého časopisu spred asi 30 rokov. Našla som ho pri preberaní sa mojimi starými receptovými zošitami. Je to zvláštna kombinácia, ale dobrá.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kapusta s kokosovými lupínky

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    <3Taky zajimava kombinace:-K:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: kapusta recept

Zapomněl/a jsem heslo