Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 207 kJ / 1 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,45 g |
Tuky | 14,94 g |
Vláknina | 25,02 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 759 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 52,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/985B
Moje poznámka
Pivní guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/985B
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 17 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 1 hodinou
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 2 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 12 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 13 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 13 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 13 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 14 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 14 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 16 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pivní guláš,
hovězí guláš,
hovězí guláš recept,
pivní hovězí guláš,
vepřový pivní guláš,
hovězí guláš na pivu,
hovezi gulas s pivem,
guláš na pivu,
gulase,
recept hovězí guláš,
pivnigulas,
hovezi gulas na cernem pivu,
gulas hovezi,
hovězí guláš pivní,
hovězí guláš s černým pivem,
pivní recepty,
guláš z černého piva,
pivni vepřový guláš,
guláš s černým pivem,
guláš černé pivo
Suroviny:
cibule,
kližka hovězí,
paprika sušená sladká,
sůl,
česnek,
hořčice plnotučná,
pivo světlé
Komentáře (5)