Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 320 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,91 g |
Tuky | 25,71 g |
Vláknina | 6,62 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 16,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový paprikáš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nqAD
Moje poznámka
Vepřový paprikáš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nqAD
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 55 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřový paprikáš,
vepřový na paprice,
vepřové na paprice s houbami,
vepřové na houbách,
mika59 kotlety na paprice se smetanou,
vepřové paprikas,
paprikáš z vepřového masa,
veprove houbach a na paprice,
houby a veprove recepty,
houby na paprice recept,
cervena a zluta paprikáš,
paprikáš vepřový recept,
recepty na houby,
vepřové houby paprika,
vepřové maso na paprice se smetanou a houbami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
žampióny,
houby sušené,
pyré rajčatové,
paprika sušená sladká,
sádlo,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
vývar
Komentáře (2)