Luxusní cuketa- TOPALUC

pavel111 Kuchař: pavel111

Doba přípravy: 20 minut 3 porce Minutky 10 názorů

Suroviny

1 větší cuketa
1 větší cibule
3 nožičky párku (pro vegetariány sojové párky)
100 g parmazánu
ajvar
trocha oleje
sůl dle chuti
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.

  2. Přidáme na kostičky nakrájený párek a cuketu, nakrájenou na kostičky přibližně 1,5 x1,5 x1,5 cm. Osolíme a kdo chce, přidá trošku grilovacího koření. Cuketu smažíme do poloměkka - cuketa musí být mírně křupavá, ale ne moc.

  3. Přidáme 3 vrchovaté lžíce ajvaru a zamícháme. Cuketa dostane červeno-oranžovou barvu.

  4. Nastrouháme parmazán, zamícháme ho, rychle se rozpustí a můžeme servírovat. Lze jíst samotné, s chlebem nebo jakoukoli jinou přílohou.

Poznámka

Název Topaluc jsme se svým synem vytvořili z celého názvu jídla: Tobiášova a Pavlova luxusní cuketa.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Luxusní cuketa- TOPALUC

Tématické fráze: oranžová cuketa ajvar z cukety cuketa oranžová oranžová cuketa recept nové luxusní recepty

Zapomněl/a jsem heslo