Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 126,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AklP
Moje poznámka
Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AklP
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 22 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
hlávkové zelí recepty,
bílé hlávkové zelí recepty,
zelí na špeku,
hlávkové zelí recept,
hlávkove zelí s brambory,
dušené hlávkové zelí recepty,
co z hlávkového zelí recept,
pečena kachna,
dusene zeli s brambory,
brambory recepty,
jídlo z hlávkového zelí,
hlávka zelí brambory recept,
dušené zelí recept,
dusene zeli na speku,
dušené zelí s s bramborem,
natradicni jidlo z hlavkoveho zelí,
bílé hlávkové zelí s bramborem,
zelí na na špeku,
hlavkove zeli s bramborem,
pikantni hlavkove zelí
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
špek,
cibule,
vývar,
kmín celý,
sůl,
ocet,
cukr
Komentáře (2)