Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min tepelná úprava)

3. 11. 2010 17:53

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 715 kJ / 888 kcal
Bílkoviny113,08 g
Tuky23,12 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 377 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy47,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: vlastný recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

14. 11. 2010 22:06

:-pBylo to chutné a připomínalo mi to segedinský guláš,stejná chuť:yes:k tomu byl chlebík s křupavou kůrkou.

nadka77

7. 11. 2010 16:45

Znám,velice výborné.Vařím zelí v papiňáku a pak dám dodělat do pekáče do trouby ještě s malou skleničkou rýže.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: segedinsky gulas z hlavkoveho zeli vepřové kostky vepřové kostky na zelí vepřové kostky s kapustou pikantní zelí vepřove kostky v zelí vepřové v zelí veprove na zeli kapustové zelí recept veprove kostky recept vepřove maso recepty kostky pikantní segedínský guláš pikantní vepřová plec vepřová plec na zelí pikantni veprovy gulas naložená vepřová plec segedinsky gulas s hlavkového zelí vepřové kostky recepty guláš z hlávkového zelí vepřové kostky v zelí

Suroviny: zelí bílé hlávkové, plecko vepřové, šťáva rajčatová, sůl, chilli paprika čerstvá, paprika sušená sladká, kmín celý, olej, voda, cibule

TopRecepty.cz

Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z0jQ