Fazolkovo-rybičkový salát

tejaja Kuchařka: tejaja

Saláty 1 názor

Suroviny

300 g fazolek
2 vejce uvařená natvrdo
1 cibule
1 mrkev
několik cherry rajčat
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce hořčice
2 lžíce citronové šťávy
1 konzerva rybiček v oleji (gramáž dle chuti)
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme fazuľky a dusíme 10 minút. Necháme vychladnúť.

  2. K fazuľke pridáme najemno nastrúhanú mrkvu a na polovice prerezané paradajky.

  3. Olej z rybičiek zmiešame s citrónovou šťavou, horčicou, soľou a korením a primiešame k zelenine.

  4. Nakoniec jemne vmiešame nakrájané vajíčka a kúsky rybičiek.

  5. Podávame s tmavým pečivom alebo chlebom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fazolkovo-rybičkový salát

  • cecilka cecilka

    <3, skvelá rýchla večera, prípadne pohostenie pre nečakanú návštevu. Ale olivák:-//, stačilo mi k nemu len privoňať. Našťastie,v zásobe mám viac druhov , takže som si pochutila. a výdatne, no a ešte som ocenila, že na varenie :-D:-D:-D:-D som nepotrebovala kopy riadu.

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo