Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,41 g |
Tuky | 15,63 g |
Vláknina | 11,33 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 16,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pánvi rozehřejte přepuštěné máslo a osmahněte na něm nadrobno nasekanou cibuli.
Krok 2: Do pánve přidejte nastrouhaný květák, kurkumu a utřený stroužek česneku. Opékejte 5–7 minut, odstavte, dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem. Nakonec přimíchejte nasekanou petrželku a podávejte.
Krok 3: Pilaf podávejte samostatně například s grilovanou zeleninou nebo jako přílohu k masu nebo curry.
Zveřejněno 19. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový pilaf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XK9g
Moje poznámka
Květákový pilaf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XK9g
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 19 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásy se zelím
pavelcicha před 42 minutami
Salát s cottage
SenBri před 1 hodinou
Roládky na špejli
anicka1 před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 3 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 14 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 15 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 16 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
nastrouhaný s květákem
Suroviny:
květák,
ghee,
cibule šalotka,
kurkuma,
česnek,
šťáva citronová,
petržel,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)