Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Novoroční čočka

Aby se nás v novém roce držely peníze, pak musíme dle zvyklostí na první den v roce k obědu připravit čočku. Navíc spolehlivě zasytí a je zdraví velice prospěšná, protože obsahuje spoustu vlákniny.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby namáčení čočky

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby namáčení čočky)

4. 1. 2019 16:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 727 kJ / 3 042 kcal
Bílkoviny138,00 g
Tuky167,25 g
Vláknina82,83 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 2,06 g
Sůl4,94 g
Sacharidy207,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kacenistromuboncek kacenistromuboncek

1. 1. 2023 23:28

super
:-8

Jurgen.k Jurgen.k

5. 1. 2019 11:07

zizala: ;-) děkuji

zizala zizala (moderátorka)

4. 1. 2019 19:43

:yes: Pěkné.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: novoroční čočka recept novoroční čočka recept na novoroční čočku novoročni čočka recepty cocka novorocni top čočka recept čočka recept-novoroční novoroční červená čočka recept čočka vařená bez bobkového listu novotocni cocka novoroční červená čočka recepty čočka novoroční čočka recepty

Suroviny: čočka, cibule, karotka baby, česnek, bobkový list, sádlo, slanina anglická, ocet, cukr krupice, koření nové koření, pepř celý, sůl, pepř mletý, houby sušené, tymián, vejce, cibule

TopRecepty.cz

Novoroční čočka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l4BV