Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 423 kJ / 818 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,75 g |
| Tuky | 26,63 g |
| Vláknina | 9,52 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 316 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 18,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš na smetaně s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mxJp
Moje poznámka
Vepřový guláš na smetaně s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mxJp
Nejnovější recepty
Fazolová paštika
Přidáno před 15 minutami
Steaky z hovězí svíčkové podle Mirka Kaliny
Přidáno před 4 hodinami
Kuře s divokým kořením
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky na žampionech, cuketě, pórku a rajčatech.
Přidáno před 18 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
wimra před 45 minutami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
Merylas před 59 minutami
Kávový likér
daninako před 1 hodinou
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 1 hodinou
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 2 hodinami
Hrstková polévka
lunav1 před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
[email protected] před 4 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
arabam před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 11 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
paprika na guláš,
paprikový guláš z kapie,
vepřový guláš se smetanou,
veprovy gulas s kapii,
vepřový guláš se zakysanou smetanou,
vepřový guláš se zakysanou smetanou,
buřto guláš na paprice zahuštěný,
vepřový guláš recept,
vepřový guláš s paprikou na na smetaně,
veprovej gulas na smetaně,
veprovej gulas se na smetaně
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
koření paprika gulášová,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
kapie sterilovaná,
česnek sušený,
kmín mletý,
sůl,
pepř,
sádlo,
smetana ke šlehání,
mouka pohanková,
mléko
Komentáře (3)
Ale mne zaujala ta pohanková mouka - používám rýžovou, taky mi to přijde lepší než klasická hladká....dík za tip