Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 423 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,75 g |
Tuky | 26,63 g |
Vláknina | 9,52 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš na smetaně s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mxJp
Moje poznámka
Vepřový guláš na smetaně s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mxJp
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 12 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 18 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno 30. 9. 2025 20:37:04
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 3 hodinami
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 9 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 9 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 9 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 11 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 11 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 12 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 12 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
paprika na guláš,
paprikový guláš z kapie,
vepřový guláš se smetanou,
veprovy gulas s kapii,
vepřový guláš se zakysanou smetanou,
vepřový guláš se zakysanou smetanou,
buřto guláš na paprice zahuštěný,
vepřový guláš recept,
vepřový guláš s paprikou na na smetaně,
veprovej gulas na smetaně,
veprovej gulas se na smetaně
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
koření paprika gulášová,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
kapie sterilovaná,
česnek sušený,
kmín mletý,
sůl,
pepř,
sádlo,
smetana ke šlehání,
mouka pohanková,
mléko
Komentáře (3)
Ale mne zaujala ta pohanková mouka - používám rýžovou, taky mi to přijde lepší než klasická hladká....dík za tip