Rychlé fazole k večeři

janky3 Kuchařka: janky3

Doba přípravy: 25 min. 2-3 porce Luštěniny 0 názorů

Suroviny

1 cibule
1 červená špičatá paprika
1 zelená špičatá paprika
20 dkg oravské či anglické slaniny (Lidl)
1 sklenici fazolí černé oko
2 rajčata
olivový olej
2 lžíce kečupu
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a dáme na pánev s rozehřátým olejem. Papriky nakrájíme ne kroužky a přidáme k osmahlé cibuli. Pak přidáme na nudličky nakrájenou slaninu. Po chvíli, kdy začne paprika trochu měknout, vložíme na kousky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme, přidáme kečup (nemusí být, já to mám ráda nasládlé). Nakonec vyklopíme sklenici fazolí černé oko. Jsou přírodní, bez příchutí.
    Necháme prohřát a můžeme podávat.

  2. Větší hladovci si mohou přikousnout chleba. Já to jím bez chleba.

Poznámka

Určitě by nebyl špatný i zeleninový salát nebo jen obloha. Každopádně to vytrhne trn z paty, když se chcete rychle najíst. Zvlášť pro ty, kteří mají rádi luštěniny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Rychlé fazole k večeři

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo