Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 169 kJ / 41 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 0,50 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8,00 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí sušená pančeta podle slovenského redaktora Milana Gigela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BWA2
Moje poznámka
Domácí sušená pančeta podle slovenského redaktora Milana Gigela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BWA2
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 5 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 9 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 9 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 17 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 21 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 27 minutami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 43 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 1 hodinou
Bramboračka
artistichideaway před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 4 hodinami
Jogurtová buchta
1anoli1 před 4 hodinami
Cuketové řezy s mákem
HelenaR před 4 hodinami
Krůtí holanďani
Zlatka25 před 7 hodinami
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 8 hodinami
Tématické fráze:
pančeta,
navod na vyrobu susene slaniny a bucku,
milan gigel slovensko,
slovenská sušená slanina recept,
sušená panceta recept,
sušená slaninka,
proč se nákládá maso nejdřív do cukrudo cukru,
podle milana gigela,
vyrobte si domácí slaninku bez uzení
Suroviny:
sůl,
cukr,
rozmarýn,
pepř,
ořech muškátový,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření
Komentáře (12)
napr. http://www.levnekoreni.cz/koreni/jednodruhove-kore...