Utopenci - vyzkoušený nálev
Hledáte ten nejlepší recept na nálev pro naložení utopenců, který bude opravdu vyladěný k dokonalosti? Pak rozhodně vyzkoušejte tento. Je opravdu snadný a zvládne ho i začátečník. Tak se do něho pusťte, ať máte co nejdříve naloženo.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 937 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,20 g |
Tuky | 3,90 g |
Vláknina | 103,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 176,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci - vyzkoušený nálev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3K9
Moje poznámka
Utopenci - vyzkoušený nálev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3K9
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 5 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 8 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 9 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 11 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 11 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 11 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 13 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 13 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 14 hodinami
Tématické fráze:
nálev na utopence,
utopenci nálev,
recept na lák na utopence,
lák na utopence,
recept na utopence,
nalev utopenci,
nálev na utopence recepty,
recepty lák na utopence,
recept nálev na utopence,
nálev do utopenců,
lák utopence,
nálev na utopenci,
utopenci recept,
nálev na utopence recept,
nålev na špekåčky,
utopence nálev,
nalev pro utopence,
recept na nalev na utopence,
nakev na utopence,
nálev utopenec
Suroviny:
ocet,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
sůl,
cukr,
okurka čerstvá,
kapie,
cibule
Komentáře (25)
No jo, no..., každej jsme nějakej, že
Pouze jsem vám navrhl pro uživatele komfortnější řešení
Má vlastní výrobnu,klobásy ,šunku,zabijačkové -vynikající, tak zkusím jeho špekáčky.
Jak čtu Vaše recepty a komentáře, vidím, že jste duševně velice,velice mladá
Zdenka.s s tou "starou osobou"
No, bych to pojal opačně
Vložit rcp na 1kg a každý si už poradí i se sprostou násobilkou
A dokonce i bez trojčlenky, že
Přeji hezkou neděli
No, kvalita špekáčků je alfa a omega receptu...to si musí každý najít...pokud se špekáček nedá opéct na klacku ani ogrilovat, protože vznikne podivný fujtajbl produkt, tak nemá ani v utopencích co dělat...
Myslíš, že bych ten rozpočet na kilo špekáčků měla přidat (třeba do pznámky)?
Plnění proříznutých špekounů cibulí, okurkou, feferonkovou pastou atd. dělávám, do prostorů mezi cibuli a okurky vkládám, ale použití nálevu z okurek ( tady bych byla opatrná, za mne domácí nebo znojemské) a kapií
Za mne to nejlepší co jsi sem vložila...trojčlenkou to přepočtu na nějaké menší množství