Bezdínkovský rajčatový tart

Farma Bezdínek Kuchařka: Farma Bezdínek

Bezmasá jídla 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

400 g listového těsta
8 ks zralých rajčat
tymián
sůl, pepř
rukola
rajčatová omáčka nebo rozsekaná rajčata bez dužiny, pepř, sůl, oregano
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata nakrájejte na plátky a dejte stranou.

  2. Listové těsto rozválejte na cca 0,3 mm silný plát, vykrojte z něj kruh o průměru 15 cm, propíchejte děrovacím válečkem a dejte předpéct na plechu do trouby vyhřáté na 190 °C asi na 5 minut.

  3. Předpečené těsto potřete rajčatovou omáčkou a plátky rajčat naskládejte na těsto tak, aby se překrývaly.

  4. Tart vraťte do trouby a pečte asi 15 minut do zezlátnutí těsta.

  5. Podávejte s rukolou, kterou položte na střed tartu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bezdínkovský rajčatový tart

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo