Brambory s rajčatovou omáčkou a mozzarellou

Suroviny

700 g brambor
200 g rajčatové omáčky (sugo, drcená rajčata apod.)
3-4 lžíce oleje
necelých 100 ml vody
menší cibule
100-150 g mozzarelly
oregano
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané brambory nakrájíme na plátky asi 1 cm silné a v osolené vodě uvaříme do poloměkka.

  2. V širším kastrolu na oleji lehce osmahneme tenké měsíčky cibule, přidáme rajčatovou omáčku, osolíme a provaříme asi 6 minut.

  3. Poté do omáčky naskládáme plátky brambor, posypeme oregánem, zalijeme vodou, zakryjeme poklicí a vaříme do změknutí brambor.

  4. Těsně před koncem posypeme kostičkami mozzarelly a necháme ji roztéct.

Poznámka od kuchařky

Inspirace na www.blog.giallozafferano.it

Komentáře k receptu Brambory s rajčatovou omáčkou a mozzarellou

Tématické fráze: mozzarella recepty brambory mozzarella zapečené brambory s rajčatovou omáčkou brambory s mozzarelou a rajče recepty s mozarellou brambory s mozzarelou brambory v rajčatové omáčce recept brambory mozzarella brambory s mozarelou recepty mozzarella s brambory recepty - mozarellou špagety s rajčatovou omáčkou a mozzarelou mozzarella a brambory brambory a zapečená rajčata s mozzarelou recepty z mozzarelly zapečené brambory s rajčaty a mozzarelou mozzarella omáčka recept zapečená rajčata s bramborem mozzarelu bramborové rajcata brambory s rajcatovou