Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřestové rizoto s parmazánem

Jemné rizoto krémové konzistence provoněné parmezánem ocení každý milovník italské kuchyně. Připravte ho ozdobené blanšírovaným zeleným chřestem a posypané parmezánem a určitě si pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

6. 5. 2020 13:59

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 658 kJ / 1 113 kcal
Bílkoviny13,24 g
Tuky104,70 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 222 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy12,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 5. 2020 19:52

Sarovka: :-K moc děkuji a přeji super zdraví a hezký večer :-K:-)

Sarovka

10. 5. 2020 19:18

Výborný recept, děkuji :-K:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 5. 2020 16:03

SilviaD: :-K děkuji za komentář, máte pravdu zelený se loupat nemusí, bílý ano :-K hezký den

SilviaD SilviaD

6. 5. 2020 15:14

Vyzerá krásne :-). Ja mám veľmi rada talianske rizoto ale musím sa priznať, že aj to naše klasické :-) a milujem špargľu. Moje skúsenosti so zelenou špargľou sú, že ju netreba šúpať, hlavne keď je mladá a čerstvá. Zato bielu špargľu tú je treba naozaj dôsledne ošúpať, lebo aj kúsok dokáže urobiť, že špargľa je hnusne horká.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: chřestové rizoto s parmezanem

Suroviny: rýže arborio, chřest zelený, cibule, víno bílé suché, olej olivový, máslo, sůl, vývar kuřecí, sýr parmazán strouhaný

TopRecepty.cz

Chřestové rizoto s parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E3P0