Pohankoto

tejaja Kuchařka: tejaja

2 porce Bezmasá jídla 0 názorů

Suroviny

150 g pohanky
2 cibule
100 g balkánského sýru
bazalka
pepř
olej
Dále:
tuňák ve vlastní šťávě
zelenina
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pohánku zalejeme vriacou vodou, asi na prst nad pohánku, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín.

  2. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.

  3. Pridáme rozdrobený balkánsky syr a za stáleho miešania ho necháme čiastočne roztopiť.

  4. Vložíme pohánku, bazalku podľa chuti, okoreníme a premiešame.

  5. Rozdelíme na taniere a navrch dáme tuniaka aj so šťavou.

  6. Obložíme zeleninou a podávame.

Poznámka

Recept je z knihy Obedy a večere.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pohankoto

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo