Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 009 kJ / 3 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,80 g |
| Tuky | 15,42 g |
| Vláknina | 33,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 731,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto: Všechno smícháme a vypracujeme hladké těsto. Rozdělíme na 4 díly a necháme vykynout asi 4 hodiny. Pak těsta vyválíme a dáme na plechy vyložené pečícím papírem.
Krok 2: Do misky dáme protlak, trochu cukru, ať není tak kyselý a sůl.
Krok 3: Těsta potřeme omáčkou, posypeme pizza kořením, poklademe salámem, klobásou a cibulí nakrájenou na proužky a pečeme na horký vzduch asi 10 minut nebo normálně na 20-25 min.
Zveřejněno 3. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza Salamino
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Qx2
Moje poznámka
Pizza Salamino
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Qx2
Nejnovější recepty
Batátová kaše
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 2 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 4 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 1 hodinou
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 3 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 4 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 4 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 6 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 7 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
droždí,
voda,
sůl,
protlak rajčatový,
cukr,
sůl,
klobása,
cibule,
koření pizza
Komentáře (3)